Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz blakey #62793 üzenetére

    Nem vagyok egy kitartó papír keresgélő az ÁSZF módosulásokra rákerestem neten, de egy gyors felületes keresés után a találtakban még nem volt semmi, így szívélyesen elbeszélgettem az értékesítési csoport egy kiváló képviselőjével az ügyfélszolgálati telefonszámon, aki még azzal a hittel vette fel, hogy felfelé akarok váltani, de utána végigjártuk a tisztelet köröket.

    Közölte, hogy engedelmemmel átnézi a csomagokat, de riogathattam volna bármivel akkor sem tudott ettől az ártól kedvezőbbet mondani. Gyorsan felkínálta azért, hogy bááár, kedvezőbbet nem tud ajánlani, de új két éves hűségidőt tudunk vállalni - de ekkor már muszáj voltam tájékoztatni arról, hogy tekinttel arra, hogy az okt. 24-es változások náluk 24-től lesznek érvényben, s mivel tájékozott vagyok ez ügyben (másik konkurens szolgáltatónál dolgozok), s a havidíjam sem változhat a hűségidő lejártával - így sajnos nem látok egyelőre olyan kitételt, vagy érdemi prioritást ami miatt neki két évre hűségidőt kellene kötnie :)

    Mindegy, 120-as net 30-as net áron, tipla csom. spec áron, hd-val tokkal vonóval jó lesz nekem ez hosszú távon is :)

    Megköszöntem a kitartását - hogy bár látta esélye nem lesz - mégis végigtáncolt (végigbuckázott) a kérdések rögös útvesztőjén - és szépen elköszöntünk egymástól :)

Új hozzászólás Aktív témák