Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Már hívtak is az mail-ek miatt, lejátszottuk a dolgot újra. Gyak. felolvasta a levelet, én szóltam neki, hogy tudom, utána jártam, nem tudjuk elfogadni. Elmondta, hogy ez nagyon jó dolog, és ugyanaz van benne mint a régiben, én meg mondtam, hogy úgyis ugyanaz lenne benne, ezért maradjon a régi, az a biztos, az a jobb az ügyfeleknek. Még hebegett habogott, aztán ennyi.

    Egyébként érdekes, hogy hirtelen telefonálni is bőven ráérnek személyesen név szerint, meg nagyon rajta vannak az ügyön, és ahhoz képest, amit jelenleg mondanak, hogy miért is van ez az egész, kicsit sem fura, hogy foggal körömmel próbálják rábeszélni az embert az új "alakra". Ennyire szerintem még sosem akartak valamit. A legfrissebb "aki irodában kötött, annak mindig be kell majd menni" eszmefutás sem ér ennyit, egyébként is képesek lennének elmenni az ügyfélért és bevinni az irodába, ha az többet akar havonta fizetni, meg aláírna pár év hűséget.
    Nagyon az jön le a dologból, hogy marha nagy szarban vannak, ha nem sikerül minél több ügyfelet áttenni az új "alakú" szerződésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák