Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Egy kis "érdekesség" a Vodafone-nal kapcsolatban. Próbáltam belépni a feltöltőkártyás profilomba böngészőben (tudom, ez a vezetékes topik, de lesz arról is szó) belépni, elég nehéz szülés volt (blokkolót ki kelet kapcsolni, de a nyomkövető védelem aktív maradt).

    Nem igazán értem, hogy a belépési oldalon miért kell nyomkövetőket alkalmazni. Simán hozzá férhetnek a belépési adatokhoz. Nos, a vezetékes belépési oldal sem sokkal jobb.

    Még egy adalék a feltöltőkártyás csomagokhoz, létezik egy "Alap Tarifacsomag", ami elég érdekes percdíjakat tartalmaz, - volt egy egyszeri 1 GB adat vásárlásom, ami szerintük szerződés módosítás (kitöltve a személyes adataimmal), "Előfizetői szerződés módosítás közös megegyezés alapján előre fizető előfizetők számára", ezek szerint bármilyen adat vásárlás (ami nincs tarifacsomaghoz kötve) egyidejűleg beleegyezés a szerződés módosításába - nos, ez kiverte nálam a biztosítékot.

    Mivel a küldött "új" szerződésben nem említették meg, hogy értesítést kapok-e a megszűnő tarifacsomagról, így azt feltételezem, hogy nem.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák