Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Végre sikerült átrágni magamat az évad utolsó két részén. A színészi munkák (főleg a két hölgy részéről, de bátran mondhatom úgy is hogy a mind a 2 x 2 hölgy részéről) szerintem nagyon rendben voltak az évadban, Rhys Ifans, Matt Smith nagyon jók, Criston Cole szerepében Fabien Frankel szerintem túlripacskodja magát, és Larys karaktere amilyen jól indult, a végére úgy lett túltitokzatoskodva, egyre kevésbé érdekes nekem. A mellékszereplők is elég jók. Ahogy írtam korábban, szerintem lesz Emmy ebből jövőre.

    Látom a Sorozatok topicban kicsit több diszkusszió megy, igazából szerintem - teljesen jól és jogosan - látszott is hogy nem GoT remake-t akarnak csinálni 200 évvel korábban, ez külön szimpatikus a HotD.

    És ha már témánál vagyunk, Martin már megint valami spinoffot akart Rhaenyra és Strong kapcsolatáról, ahelyett hogy a könyveket fejezné be, gondolom mindenki tisztában van már a környezetében (és az olvasók közül is) hogy itt nem lesz már kész nemhogy a hét könyv, de a hatodik sem már :N Ha csak nem szívat mindenkit az öreg, és rég kész van, csak poszthumusz akar durrantani, de ezt kötve hiszem.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák