Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    4. rész valaki? :)

    Az előzőt nehéz lett volna túlszárnyalni (részemről, WunWun kibeszélő videójában eléggé "meh"-ként értékelte, és az ő nézőpontjából el is fogadom, de szerintem akkor is az eddigi csúcs a 3. rész).

    Szóval nekem ez most elég vontatott volt, bár pl. Daemon projektjét egyszerre találtam zseniálisnak és cringe-nek ("...azzal akivel akarod..." - majd jól felizgatva otthagyta Rhaenyrát, kíváncsi vagyok hogy mi a terve azzal, hogy nyilvánvalóan azt akarta hogy Rhaenyra rámásszon Criston Cole-ra, de azt nem tagadja le pl. Viserys előtt hogy ő d*gott vele, és inkább vállalja a száműzetést).

    Az utolsó pár perc hozott csak izgalmakat (Rhaenyra elfogadja a házassági ajánlatot, plusz megkapja a "főzetet" az apjától, Daemont kiűzik, Otto kegyvesztett lett), remélem a következő rész ismét pörgősebb lesz.

    Amúgy elolvastam a könyv idevágó részeit, meglepett hogy alig pár oldalról van szó, és őszintén (egyszer mentem rajta végig), annyira tömény volt hogy szinte semmit nem értettem, és nem érzem spoilernek se (jó, 1-2 komolyabb dolgot kivéve :D) És emiatt még inkább brutálisnak érzem hogy ebből (jó, meg persze az eredeti Tűz és jég dala könyvek halvány visszaemlékezéseiből) egy full sorozatot összehoztak.

    Még annyi, hogy amikor az előzetesekben megláttam Milly Alcock-t, arra gondoltam hogy valami flegma tiniszínészke, de Rhys Ifans (ismét fantasztikus, amikor színre kerül) és Matt Smith mellett abszolút a kedvencem lett négy rész alatt, (egyelőre) sajnálom hogy más fogja játszani a későbbiekben Rhaenyrát.

    A mai világban már nem csak CGI-vel de simán sminkkel is meg lehetett volna oldani némi öregítést.... a Star Wars előzménytrilógiában is megoldották hogy tíz éveket ugrottak a részek közt, mégis végig NP maradt Amidala :D A másik, hogy (könyv SPOILER!) ugye nem épp természetes halállal fog meghalni, és nem is túl idősen, szóval szerintem simán belefért volna. Na mindegy, a 8. évadot se forgatták újra azért mert szerintem nem volt jó ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák