Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    imdb pontszámok:
    E1 7,9
    E2 8.1
    E3 7.8
    E4 5.8
    E5 6.4
    E6 4.5

    A két filler rész tele van hibákkal, van pár igen gyenge újratalálkozás, stb. Ha újra lenne forgatva mindkettőhöz az a 13-13 perc, akkor még a töltelék részek között egész jó helyen szerepelne. A hibái mellett szerintem a nagyon nagy többség egyetért, hogy a fő probléma ott még az volt, hogy 6 rész van, nincs elég játékidő a történet előrébb vitelére, sőt annyira kevés van, hogy talán töltelék nem is kell már ide.

    Ez a történet egy csomó mellékszál igazából, csupa mellékszereplővel. Ez a két kókler kiragadott egy főszálat, és a mellékszálakat, mellékszereplőket skip-elgette, így viszont 4 rész is annyira sok játékidő lett, hogy még ezt is húzni kellett, és a végére szinte semmi nem maradt. Az utolsó rész azért annyira vontatott, mert egy 5 perces történet van széthúzva vagy 70 percre. Ez egy filmben 5 perc.

    Ha azt veszem, hogy ez lett a képanyag, akkor én a 6. elejéből a lényeget még bevágtam volna a 5. végére, és stáblista, majd az utolsó 40 percet a stáblista után raktam volna, mint pár filmnél, hogy van egy vég, majd a stáblista után elmondja, hogy a pénzből vettek repülőgépet és pilóta kekszet, de a pilóta kekszről kiderült, hogy nem tud repülőt vezetni, stb.
    Bemutathatták volna ezt is pörgősebben, és akkor jut idő arra, hogy időben nagyobb szeletet öleljen fel, csak ezzel a trágya történettel az is szar lett volna, mert Arya pl. elindul, elsüllyed, és meghal, vagy godmode-ban ott marad a tengeren, esetleg kiköt Essos-nál. Jon unatkozva megöregszik, és meghal. stb.

Új hozzászólás Aktív témák