Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz paatrick #21439 üzenetére

    Elvileg. Aztán vagy igaz, vagy nem. Az sem biztos, hogy bárki is tudja, mi lenne a sztori vége Martin szerint. Amilyen lassan halad vele, még azt sem merném kijelenteni, hogy ő maga tudja. Tervei nyilván vannak, de hallottunk már olyat is, ahol meg azt mondja, hogy más lesz a vége a sorozatnak, mint a könyvnek. Most akkor mit kellene hinni, vagy kinek kellene hinni?

    Hogy ők 3 éve tudják, hogy Arya nyírja ki az NK-t? Lehet. Még az sem kizárt, hogy Martin is ezt tervezte. És nem is lenne vele bajom, ha ezt úgy tálalták volna, hogy hihető legyen. De az NK kinyírása olyannyira nem így lett tálalva, hogy nálam a sorozat mélypontja.

    Szerintem a rajongók egy dolgot akarnak igazán. Következetességet. Azt, ami a korábbi évadokat és a könyveket is jellemezte. Ha egy karakter tesz valamit, annak legyen következménye! És ne csak akkor, ha éppen kell a sztoriba, hanem mindig! Ha agyatlan látványfilmet akarunk, ahol összevissza történnek a dolgok, de cserébe szépen csillog minden, azt találni bőven, nem kell ezért elb.szni azt, ami nem ilyen volt. És a karakterek legyenek hűek önmagukhoz! Nem azt mondom, hogy ne változzanak, hanem a változás legyen rendesen bemutatva, hogy hiteles legyen.
    Ezek hiányoztak ebből az évadból. (És részben már az előzőből is.)

Új hozzászólás Aktív témák