Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Nos hát akkor... megint fekete leves? Vagy nem is tudom mit lehet erre írni igazából. Talán a legtöbbet az mondd el, hogy a végén úgy voltam vele, hogy végre vége, ennyit erről.
    Leakek nagy része bejött, Danyt lerendezték egy csöpögősnek kinéző jelenetben, az is teljesen várható volt, hogy a trón fog elolvadni nem Jon, meg amúgy is, már alapból fura volt, sehol egy őr vagy valaki, de a végén azért megfogták Jont.
    A makulátlanok meg egyre undorítóbbak voltak Szürke Féreggel az élükön, azt még kegyetlen reméltem, hogy Szürke Féreg nem éli túl, de nem jött össze.
    Királyválasztás hát az meg inkább kínos volt mint jópofa, Tyrion nagyröptű beszéde sem ütött igazából, Bran a király, hurrá, meg a hat királyság. :D
    Kistanács ülése: Hát úgy néz ki megy minden újra a régiben, ez aztán nagy csattanó volt, valahogy nem hiszem el, hogy tényleg ennyi tellett tőlük, meg ott is az erőltetett poénkodás kezdve a könyvvel... egy a sorozathoz méltó évad végén még tetszett is volna, de így... megint csak inkább kínos volt.
    Jon vissza észak, gondolom falon túli király lesz egyszer vagy valami, aki jól járt nagyon az Sansa kb.
    Áh igazából nem is nagyon lehet erről is mit mondani, mármint a részről, lezárogatták a szálakat, szevasz. Legalább tényleg egy Éjkirálynő Danyt bevágtak volna a végére, nem elszállt keletre aztán szevasz.

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák