Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    Vegyes érzéseim vannak a résszel kapcsolatban.

    Lehet, hogy elhúzták a csatát a végéig, de azért annyira nem volt látványos mint egy mozifilmben egy komolyabb csata. Egy része meg hatásvadász volt. Pl. Dothraki roham a más sereg ellen. Tök egyértelmű volt, hogy ledarálják őket, nincs egy taktikus a világ aki ezt meglépte volna. De látványosnak persze irtó látványos volt, ahogyan kiégnek a lángok.

    Több halálra számítottam a szereplők közül, azért csak a nagyon nagyon mellékszereplőket küldték a túlvilágra Theont és Jorahot leszámítva.

    Sok teória fan szerintem ideges lesz mert nem volt semmilyen kriptát védő szuper Stark mágia stb.

    Rheagar sárkány meghalt? Azért elég durva sérüléseket szerzett.

    Lezárás érdekes lett, egyelőre még nem tudok mit kezdeni vele, de legalább váratlan volt. Már ott a végén azt hittem Bran majd csinál valamit amivel visszaküldi az Éjkirályt és magát az időben, vagy nem tudom, aztán jött Arya. Tegyük hozzá, hogy sokan húzzák a szájukat...de egyrészt mivel Arya a halál istenének szolgája már, így akár logikus is lehet, hogy ő ölte meg azt aki a végleges halált megakadályozza, másfelől Bran sejthette, hogy ez lesz, és az egész taktika arra ment ki, hogy átverjék az Éjkirályt. Theon rohamnak is ez volt a lényege. Tulajdonképpen az Éjkirály nagyon elbízta magát amikor kiderült, hogy sárkánytűz álló is, és ez lett a veszte.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák