Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Izzé #17450 üzenetére

    Én arról a filmes trükkről beszélek, amit itt is használtak, és szerintem marha sokan unják már ezt a megoldást. Pl.: horror filmekben az áldozat elkezd futni és még biztos, hogy egyszer pofára is esik. Rosszabb esetben amikor fel kell, még messzebb is kerül hozzá képest az üldöző, és a pofára eséssel együtt is elmenekül.

    Itt egyszerűen azért nem rohanták le a zombik, mert ő A Havas Jon, a főszereplő. Ezeknek a jelenetsoroknak az lenne a lényege, hogy elhiteti a nézővel, hogy Jon most rövidet húzott és mindjárt meghal, de nem, de igen, de nem... szerintem nagyon kicsi sikerrel.

    Inkább elsőként szállt volna fel... persze tudom, hogy mit akartak bemutatni: hogy Dany inkább otthagyta, ott rájött, hogy Tyrionnak van igaza, hogy néha az a legjobb, ha nem csinál semmit. Ebben az esetben, hogy nem próbálja megmenteni a menthetetlent, hanem menti a megmaradt embereket, a sárkányokat és magát.
    Ezért valakinek ott kellett maradni,
    és persze nem a serpa statisztáknak, akik azért mentek velük, hogy a fél csapat meghalljon.

    A menthetetlent pedig megmentette ez a olcsó filmes trükk. Nem véletlenül vannak vicces képek Benjen-ről is, hogy miért maradt ott meghalni.

    Ez a filmezésnél kb. gányolásnak számít. Hátul nem látszik, majd berakunk valamit vagy beszilózzuk.

    Persze még így is a lehet a vala volt legjobb sorozat, és ezért kár ezekért a megoldásokért.

Új hozzászólás Aktív témák