Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    válasz abridabri #11392 üzenetére

    Hát eddig hinni lehetett a jósoknak.
    Az Ujjaknál, ahol Petyr Baelish született, ott volt egy boszorkány, akihez elvitte az apja Petyrt gyerekkorában és azt mondta neki, hogy nagy ember lesz, sokra viszi. Konkrétan nem tudom mit, de arra célzott, hogy gazdag lesz és nagy területei. Ugye a völgy.

    Akkor még ott van Cersei gyerekkori jóslása a boszorkánytól, ez benne is volt a sorozatban.
    Királynő lesz, de egy szebb és fiatalabb majd átveszi a helyét (Margery) és meghalnak majd a gyerekei aztán a valonquar (kis testvér) végez vele. Ez valszeg Tyrion lesz, de Jaime-ről is vannak teóriák, mert ő később született, mint Cercei.

    A könyvben meg Daenerys figyel erre a 3 árulásra, 2 már teljesült és már csak a szerelemért lévő árulás van hátra, amin néha töprengett Dany, hogy ki lehet az.
    A sorozatban már nem emlékszem mennyire foglalkoztak ezzel.
    Szóval azért a jóslatokat nem kell csak úgy fél vállról venni. Bran a múltat tudja megnézni, akkor mért ne tudnák a jövőt is?

    A sorozatban/könyvben sok varázslathoz vérmágia szükséges. Cerceitől kért is egy csepp vért a boszorka, Daenerysre nem emlékszem, Petyr meg nem említette ezt.

    Szerk: Hujjaj most eszembe jutott valami :D
    Ugye Euron Greyjoy elküldte Victariont hajókkal Danyhez, hogy elhozza Westerosra és feleségül vegye aztán majd ők ketten uralkodnak Westeroson. Akár ez is lehet a szerelem-árulás. Igaz, hogy nem igazi szerelem, de mégis :D
    A jóslatok sosem egyértelműek.

    [ Szerkesztve ]

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák