Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    válasz #45997568 #11269 üzenetére

    Ha ilyen könnyen ledönthető a Fal. Akkor az Éjkirálynak elég lett volna csak megérinteni egy Éjjeli őr kezét és hagyni futni. Aztán dőlt volna a Fal. Persze lehet, hogy sereget gyűjt és majd ezután fog a Falhoz menni. Azt várja, hogy arra menjen egy gyanútlan őr :D

    Az se biztos hogy az az Éjkirály az-e akinek gondoljuk. Én ezt sose értettem. Az 5. évadban jelent meg először. Nevét nem tudtuk bár mindenki így hívta a neten. Aztán az utóbbi részben egyszer csak így hívták, minden előzmény nélkül. Vagy én nem emlékszek valamire?

    A könyv szerint egy Más asszony csábította el aztán ketten uralkodtak a Fekete Várban és az irányításuk alá vonták az ott lévő őrséget. Aztán a Starkok meg a vadak összefogva megindultak meg ellenük. Hogy megölték-e arra nem emlékszem.

    Arra gyanakszom, hogy az igazi fő Más az akit először átalakítottak az erdő gyermekei. Igaz, hogy ez az "Éjkirály" különbözik a többitől, de a 2. évadban is mutattak egy hasonló Mást aki a csecsemőt változtatta át. Vagy az az "Éjkirály" volt? Enlékezetem szerint nem, csak hasonlított rá.

    [ Szerkesztve ]

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák