Új hozzászólás Aktív témák

  • LendvaiFeri1

    Topikgazda

    Fúúú delekik, eddig ez a legjobb rész.

    Sansa faszságot csinált. Nem kellett volna visszautasítania Kisujj segítségét. Végre elhagyták a Fekete Várat, ideje volt már. Tormund ismét alkotott. :DDD

    Arya szála egyáltalán nem izgat, most is majdnem bealudtam rajta. Értem én, hogy belőle is kell egy kicsi, de nem kellene ennyire erőltetni.

    Dany érdekes volt, sírás közeli állapotba kerültem, sőt. Amikor szólt neki, hogy Jorah, the andal, abban másodpercben ismételtem utána, hogy Jorah, the andal, ne menj el baszdmeeeg. Remélem, hogy talál valami gyógymódot, kár lenne érte.

    Euron belépője nagyon tetszett. Így már nem kell Danynek a hajók miatt aggódnia, kíváncsi leszek, hogy ebbőé mi fog kisülni.

    ÉÉééés akkor az Erdő gyermekei. Hát, rohadjatok meg. Mekkora egy felelőtlen kis köcsögök, hihetelten. Az a fószer, akinek a mejjibe nyomja sárkányüveget, belőle lett a NK. Szerntem nem a múltban érintette meg. Azon viszont csodálkoztam, hogy csal négyen vannak, érdekes. Elég sok időbe telt, amíg beértek a fa "belsejébe". A kardos csóka túl könnyen meghalt, ez nekem eléggé abszurd volt. Hodor csak ült, mint egy picsogó 10 éves, de őt nem támadták meg, ez szintén érdekes. Reménykedtem, hogy a 3 szemű még gyorsan megmutatja, hogy mi van a toronyban. Ezek után szerintem már nem fog kiderülni. A csajszi magába húzza a szánon, így nem sok sanszuk van. Az megint egy jó kérdés, hogy miért akarja ennyire megölni Brant?

    So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

Új hozzászólás Aktív témák