Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Na, most néztem meg a 3. részt.

    Fal: Jon jelenetei jók voltak, tetszett, hogy nem hipp-hopp tért magához. Az akasztásnál azt hittem, hogy nem vágja el a kötelet, mert az epizód címe alapján azt feltételeztem, hogy Thornenak adja át a parancsnokságot, bár meggondolva, ezzel egy ellenséget hagyott volna életben. Szólva jól döntött.

    A vége, amikor leadja a parancsnokságot, jó volt, bár ha úgy vesszük, akkor már a halála után véget ért, szóval lényegében már nem is volt parancsnok. Bár ilyen esetekre gondolom nem voltak felkészülve az őrség szabálykönyvét írók. :DDD

    Királyvárban megy a szarkavarás, Cersei és Jamie egyedül maradtak, így nehéz dolguk lesz, de tuti lesz itt még valami leszámolás.
    Qyburn is igencsak mesterkedik valamiben, kíváncsi vagyok, hogy kitart-e a királynője mellett, vagy van valami saját célja is.

    Tyrion és Varys jelenetei nagyon jók (még külön-külön is), kíváncsi vagyok, hogy mire mennek. Danyt meg úgy is megtalálják, várom már Drogon felbukkanását.

    Arya szála továbbra sem túl izgalmas, de végre tartanak valahová, nem csak ütik-vágják...

    Rickon felbukkanása is várható volt az információmorzsák alapján, szóval az a bizonyos nyilazós jelenet is bejöhet még. Kétlem, hogy Ramsay megkínozná, hiszen egy ütőkártya került a kezébe. Osha már más tészta...

    Tower of Joy: Nem volt rossz, bár Ned igen érdekes képeket vágott. Nem tudom, hogy Brannek hogyan mesélte el a történteket, de gondolom a Hajnal Kardját magasztalhatta.

    Összességében ismét remek rész volt, remélem Jon hamar meg is indul délre.

Új hozzászólás Aktív témák