Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz Satellite #1385 üzenetére

    Uh, akkor a garanciát reszkírozom, ha procit cserélek. A gép alján 3 fedlap van, egyik mögött vannak a memóriák, másik mögött a winchester, a harmadik mögött pedig asszem a wlan kártya. Ez akkor azt jelenti, hogy procicseréhez az egész hátsó borítást le kell szednem? Illetve a gép hátulján a szellőzőnyílás mellett van egy matrica, amin a gép specifikációja van. Ez alatt a matrica alatt kitapintható egy csavarhely (vagy valami hasonló). Lehet, hogy a matrica eltávolítása után szabaddá válna egy újabb fedőlap, ami a procit takarja?

    Gondolom az XPress 200M támogatja a Pentium M-et is, a foglalat, az FSB ugyanaz. Ahogy elnézem, a 740-esekből (1.73ghz) van nagyobb kínálat. Ezeknek nagyobb az órajelük, a cache méretük, illetve tudják a SpeedStep-et, úgyhogy nekem megérné egy ilyenre fejleszteni Celeron M-ről (mivel Sulinetes gépet emlékeim szerint 5 évig nem lehet eladni, nem árt kicsit fejleszteni).

    Vajon nincs valahol leírás arról, hogy konkrétan ennél a típusnál milyen macerával jár a proci cseréje? Tudom, a notebook nem PC, de azért ahogy látom, jó néhányan lecserélik a Celeron M-et.

Új hozzászólás Aktív témák