Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz Satellite #1360 üzenetére

    Ezt én is tudom. A múltkor a házról kérdeztem, arra írtad hogy sokkal jobb. Én mindenesetre a 5100-asom masszivitását hiányolom az új modellekből. Tud ennél jobbat is a Toshiba. Az elég érdekes, hogy a bal oldalon, a bővítőkártyák helye felett a ház mennyire könnyen nyomható be. Nem is beszélve a kijelző burkolatáról, aminek megnyomására hullámok keletkeznek az lcd-n.
    Soha nem gondoltam volna hogy váltanék, most mégis necces. Erre még rátesznek ezek a szomorú akkuteljesítmények.

    A notim február 8. óta van a display.hu-nál miután a TT szerint csak az alaplap cseréje segíthet. Gondoltam adok még egy esélyt. Három hetet ígértek de még mindig semmi hír. Telefonos érdeklődésemre csak egy morcos ''javítás alatt, mittomén'' infot kaptam.

    Más: amióta gép nélkül vagyok édesapám A45-ösét kaptam kölcsön (szintén masszív darab), és már régóta küzd egy problémával. Tápról kevésbé, de akksiról annál inkább ciripel és kb. 10 percenként fagy. A furcsa az, hogy ha beledugok egy USB-s eszközt, akkor sosem fagy le. Van ötletetek? Microsoft USB-s frissítése nem oldja meg a problémát. Mindjárt megnézem az USB portok energiagazdálkodási beállításait, lehet hogy ott találok valamit. TT erre is azt mondta hogy esetlegesen alaplapcserére szorul, de csak látatlanban.

Új hozzászólás Aktív témák