Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz p3l9uph #52244 üzenetére

    Igen, ez is működik, és az is, amit Ghio írt.

    A felállás az az, hogy ezek olyan buildek, amivel nem nagyon lősz (mármint tűzfegyverrel) így a stack annyira nem játszik.

    5-ös szetbónusz +5% skillhaste + 5% skillpower

    6-os meg a bonyolult ;]

    Szóval pl ha 5+1 Rendíthetetlent használsz, akkor azzal lehet jól lövöldözni is (azaz +30% skillpowert el tudsz érni, mivel a sebzésed visszahealel, elég jól, és ha folyamatosan tudsz lőni, akkor viszonylag sűrűb van plusz képzettséged.

    Ha 5+1 leleményest használsz, akkor pl érdemes lehet seeker+turretett használni, mivel a turret is ad stacket, de közben max életerőn maradsz gyakorlatilag folyamatosan.
    Nekem pl a kesztyűn mindegyiken skill haste + páncélsebzés + életerő öléskor van, mert adott esetben 4-6 mob is elesik rövid időn belül, pl vérzés/robbanás miegymás miatt.

    Ennek a kombinációja a Barret + leleményes, aminél figyelni kell, hogy akkor dobd el pl a seekert amikor nincs már feltöltődés, mert akkor jön a plusz, én azért nem használom, mert körülményesebb használni mint a fix 5. bónuszt, nem beszélve arról, hogy eleve van egy 3870 képzettség előny a CF magasabb értékből, +5% Skill haste +5% skill power, illetve a skill haste miatt lehet úgy játszani, hogy a módosítókon csak kettőn van skill hastes elektronikás, a többi Elektronika+Skill power. Összességében én emiatt nem használom a Barretet, mert nagyon minimális a kiszámolható előnye, és csak rövid ideig jön elő, amikor nincs skill feltöltődés.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák