Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz GAbre #49778 üzenetére

    Pontosan amiatt amit woker leírt.
    Coolheaded/Hidegfejű (ez sniper és pisztoly exluzív) + esetleg Eltökélt tálent (204-es pisztolynál már élnek a tálentek)
    Ezzel nem PvP-t játszol, hanem képzettséget/ultit töltesz vissza a mobokon... Gyakorlatilag hamarabb van ultit adott esetben semmint lejárna a cooldown.
    Azért használnak sokan kisebb GS-t, mert azzal nem sokat sebzel, mert itt nem a sebzés a lényeg, sőt.

    Jó kis estén vagyok túl, volt egy kb 50 perces manhunt futásunk, konkrétan az egész szerver bennünket kergetett :DDD Sajnos nem tudtuk leadni, 1 másodpercen múlott, meg azon a tetves mocsok bugoltatott pajzson, konkrétan visszaestem 98-as szintre :DDD
    Most este meg volt egy kisebb háború, 3 négy fős csapat, mikor ki rugózott be, maradjunk annyiban, hogy a manhuntot senki sem tudta leadni sosem (mi sem , de a többiek sem) ;] viszont jót lövöldöztünk.
    Így viszont lett 7 manhunt killem és 22 rugó killem, meg egész nap sikerült összesen 2 manhuntot leadni.

    Volt egy szerver, ahol DZ-1-ben kimentés, odamentem már kevés idő volt, de berugóztam, lelőttem a gyereket, de közben elment a heli, megyek át a másik oldalra, ott is kimentés, rámegyek, elkezdünk harcolni, akkor látom magyar a gyerek, mondom neki, ok, nem lövöm, abba is hagyta, erre fel jött a másik oldalon lelőtt gyerek, még 1x lelőttem, erre elkezd káromkodni. Mondom neki, hogy hé, ez csak egy játék, vegyél vissza, errefel bocsánatot kért, mivel hogy magyar volt Ő is, majd becsatlakozott, és együtt mentünk tovább, szóval amikor kimentést vágtam volna le, akkor meg csak magyarok voltak mindenhol... :Y

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák