Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz Fitzgerald #4816 üzenetére

    Legalább akkor neked nem kell megrendelni és erre jó volt az open béta, hogy megtudd mi várható. Illetve,hogy a te játékod lesz-e. Még véletlenül sem támadó jelleggel írom a kommentet. Az a jó ha az ember ki tudja várni ezeket az openbéta dolgokat és meggyőződik róla,hogy valóban neki való-e az a játék vagy sem.

    Minden esetre azért annyit megjegyeznék,hogy növelheted az AI szintjeit. Illetve az igazi küzdelem úgy is a DZ-ben lesz, ahol már rendes emberek ellen más lesz a szint követelmény. S még annyit,hogy azért közel nem mutat annyit a béta, amennyit a teljes játék valóban tartalmazni fog. Tény, hogy sokan kételkednek a tartalomban hosszútávon.

    Szerintem ez el fog dőlni a bevételekből. Amennyiben jól sikerül tolják majd bele a tartalmat, ha nem akkor annyira nem fogják erőltetni magukat.

    Tény és való, mivel próbálnak nagyjából azért a valósághoz ragaszkodni, szörnyek kilőve. Szóval a más-más kinézetű csávók előbb utóbb azért unalmassá válhatnak. Meglátjuk.

    (#4818) vegitossj7 a vélemény nyilvánításra mindenkinek van lehetősége, az, hogy te vagy annyira intelligens,hogy te nem teszed ilyen formában, az csak neked plusz pont. :]

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák