Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz #75376384 #32064 üzenetére

    Fejlövés és crit sebzés egyaránt jó. Ha ugyanilyen hangtompitó vagy loud vent brake lenne forditott fejlövés és crit értékkel azt mondanám abból is vegyél :)

    Egyaránt jó a kettő, a crit az a testlövésedet erösiti, a fejlövés meg nyilván a fejlövést, mobok ellen szerintem egyértelmüen jobb a fejlövés, pvp pedig érdekes kérdés, ott is sokszor van hogy facetradelsz valakivel, illetve azért az esetek többségében ott is fejre lövök.

    Ettöl függetlenül szerintem mindkettő egyaránt jó, próbálgatni kell neked mi jön be jobban mert az is sokat számit pvpben pl te hogy szoktál lőni/célozni. A loud vent brake-ből is lehet venni, patch után lehet jó lesz, de jelenleg jobb lenne szerintem a pontosság helyett ha fejlövés lenne rajta, de pl marco gyerek meg a stabilitásra esküszik ugye (nyilván másodlagos értékről beszélünk), de mondjuk ha jól emlékszem ő is fejlövést rak mindenhova.

    Amugy alpha nerffel kapcsolatban egy ETF-es gyerektöl hallottam hogy alpha ugy müködik hogy ingyen megkapod a fegyver talenteket, na most ha ez azt jelenti hogy nem lesz egyáltalán talent követelmény a 4ből egyikre sem, akkor talán érdekes lesz még az alpha :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák