Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Dendytv #31175 üzenetére

    Sok féle láda van.

    - Tudsz venni sima pénzért 400ezerért bármelyik "sima pénzes" eladónál, ez a láda ad főnix kreditet, és minimum egy sárga vagy türkiz set cuccot. Ez a láda azt hiszem csak az után jelenik meg az eladóknál hogy elérted a lvl 30-at, de előtte ugyse nagyon lenne rá pénzed.

    - Terminalban és underground tudsz venni ládát főnix kreditért, ott konkrét láda tipust tudsz venni, pl tudsz venni olyan sárga ládát ami fixen fegyvert ad, vagy tudsz venni olyat, ami fixen türkiz set cuccot ad. Ezek a ládák nem adnak fönix kreditet.

    - Tudsz venni DZ-s boltosoknál arany ládát, ez 100ezer DZ kredit, amit annyira nem éri meg venni, mert DZ kredit jóval lassabban gyülik mint a sima pénz, és egy jobb fegyver DZ-s eladónál 400ezer DZ kredit, illetve van egy árus DZ-ben aki fixen set cuccokat árul, ugyhogy DZ kreditből inkább cuccokat érdemes venni szerintem.

    - ha elérted a 30as szintet nem lépsz több szintet, de az XP gyülik tovább, és azt hiszem 400ezer XP-ért kapsz egy "XP-s" ládát, ez adhat ritka nevesitett cuccokat is, és fixen ad főnix kreditet is.

    - jár láda a napi/heti küldetésekért is.

    - Survivalban is szedhető láda

    - Plusz ott vannak a dark zone-ból kimenthető ládák amiket nemrég részleteztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák