Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz woker #23648 üzenetére

    Értem amit írsz, de most akkor mondjam azt, hogy nekem (meg még sokaknak itt) meg 268-as szettet sikerült összerakni az összes normális szettből Sentry/Striker/Reclaimer/Taktikus + Végső megoldás cuccok és van egy halom Dead Eye + Alpha 268-as (kb 40 összesen), mihez már nem volt ingerenciám összerakni, illetve betörtem/eladtam a Blind és Firecrest összes 268-as szettemet, amiből korábban csináltam szettet.
    Amivel nem foglalkoztam, a Predator, Vadász hite, Nomád, ezeket (kivéve ha jó kesztyű volt) instans módon azonnal eladtam. Ha van még valami amit nem említettem az is az instant eladás kategóriája...
    Nem tudom mennyi időt "öltél" bele, de hidd el, van aki többet "veszít" 1-1 ilyen nerffel.
    Ha nekem is 214/240-es cuccaim lennének, akkor lehet engem se zavart volna, de nincs kedvem megint újrakezdeni a játékot. :DDD De ez már az én "bajom", de van egyéb, amivel foglalkoznom kell.

    A másik:
    "Hozzászoktunk az OP szettekhez":
    Nem mi raktuk bele ezeket (ahogy írtad ők cseszték el), nem csaltunk vele, hanem használtuk, amit a játék nyújtott.
    Én a hozzáálláson és módszeren "ajvékolok" ( :U ), persze nehezebb a többit felhúzni ilyen szintre, de akkor legalább nem veszítek a módosítással (meg nagyon sokan, akik több időt és energiát öltek ebbe bele), így viszont megy a kukába.
    Tényleg nem érzed a kettő közötti különbséget?
    Pl ott van a G36, ott szinte azonnal szóltak, hogy el lett szúrva, és ne szokjanak hozzá, az már megint más, hogy a jelzett nerfhez képest sokkal több mindent elállítottak rajta.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák