Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    válasz Anonymus23 #22331 üzenetére

    A dps karakteremnek van a 4 sentry 2 final mellett egy 5. sentry cucc talonban, hogy pve-ben ahol nem kell exotic, oda 5 sentry-be tudjak menni, illetve a tank sticky-nek is van egy staminás taktikus kesztyű helyett egy skill poweres taktikus kesztyű még, hogy pve-ben 600/36 helyett 500/43 legyen a statja a smart coverhez.
    Ezen kívül semmi, 1 karakter 1 build, nincs nála semmi más a fenti két itemen és ammohoz a lone starokon kívül, rühellek átöltözni és cuccokat átpakolni, már az ammo miatti lone starozást is rühellem, nem hogy teljes buildeket pakolgassak át, ezzel lett kitalálva, ezzel megyek, ha máshoz van kedvem, karit váltok és mehetünk tovább.

    Egy hátránya van, nem tudok ilyen fasza print screeneket csinálni, hogy 10 millió credit meg 10 millió dz credit, nekem mindegyiken van 2-6 millió sima, meg 1-4 millió dz credit, de az nem mutat olyan jól magában :)

    Egyébként minek annyi build, striker nem jön be, sentry van, taktikus van, final measure csak 2-3 bónuszig jó, predator, hunter faith kuka, semmit nem ér, lone star nomád vicc kategória, firecrest nincs mert a legjobb szettel menni túl könnyű lenne (:D) blind kuka, dead eye van, alpha bridge nem jönne be, így nem is érdekel.
    Ami kell van, majd ha jön új ami jó, akkor valamelyiket cserélem arra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák