Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Local #19709 üzenetére

    Ha csak és kizárólag a szinthúzás és a craftoláshoz a loot a lényeg, akkor jobban jártok, ha bementek a kis DZ-be (201 alá). Már egy jó párszor leírtuk, hogy mi kell hozzá (persze egy második karakter kell, ahova a szintet felnyomó cuccokat át lehet rakni), de megéri, mert összességében XP-t/pénzt ugyanannyit ad, annyi különbséggel, hogy kevesebb sárga divtech lesz, illetve a lootolt cuccok 99,99%-a (ami talán amúgy is az) törni/eladni való.

    Egy csomó ideget megspórol az ember, ott viszonylag kevés a rugó, illetve a felső határ miatt az adott gearek között sincsenek fényévnyi különbségek, és ha valaki betámad, akkor sűrűbben előfordul, hogy van esélyed, vagy ha csapatban vagytok, akkor esélyetek lenyomni. Csalók nincsenek, mivel nekik gondolom a loot minősége is fontos lenne.
    Ha a loot minősége is fontos, akkor arra nem jó a kis DZ, nagyon kicsi (még a nagy DZ-hez képest is elenyésző) a használható cuccok aránya, max fegyver kieg az ami eshet normális, illetve supply drop-ból eshet használható.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák