Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz velizare #19671 üzenetére

    Ki beszélt itt a DPS-ről? Azt eddig is tudtuk/rájöttünk, hogy sok mindent nem ér, mint a extra crit a fejre, ha valaki csak folyamatosan testre tud lőni, mert nem tud célozni.

    Nekem az a bajom, hogy saját magam mérésére nincs normáls mutató, csak mind olyan, ami e-penisz jellegű, és valódi információt nem adnak.

    Ja hogy nincs súlyozás a játékban, meg az okozott dmg is önmagában sokat nem jelent, ha nem súlyozod valamivel (pl /kill, vagy /eltöltött idő) meg minimum fegyverfajtánként kellene látni, mert ha valaki ugyanazt eléri pisztollyal, mint amit te/én mondjuk SMG-vel, akkor az már valami.

    Engem ilyenek érdekelnének, mint Talált/mellément lövések stb... Amiből lehetne következtetni valamire.
    De mondjuk ennek megint semmi értelme, mert nem csapatalapú egymás elleni játékról van szó, ahol lenne értelme, hogy keres egy csapat egy jó csipást, vagy aki tud bánni az SMG-vel, de hát ne álmodozzunk, ez a játék közelében sincs ennek.

    A legrosszabb az, hogy sok mindenkit félrevezetnek a játékban használt számok, mert nem valós teljesítményre utalnak, hanem egy optimalizált kalkulált számok.
    Jó lenne a DPS is ha kiírná, hogy ennyi a max, de a te lövési arányaiddal ez x%, az már hordozna információt.
    Pl kipróbálok egy fegyvert, és kiderül, hogy egy fajta fegyverrel jóval több DMG-t tudok bevinni, akkor el kellene gondolkozni, hogy pl érdemesebb azzal menni, semmint a favoritokkal.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák