Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Raulblanco07 #18536 üzenetére

    "A sima fun - troll karim amit azért csináltam, hogy nyugisan rugózzak bent, ne a főkari bukja a DZ creditet és xp-t, ott tart hogy csak rugóvadászat és rugólétből 51-es szint és 1 millió + credit, pedig azzal csak pvp, semmi más."

    Na itt van a kutya elásva :) Amikor mindegy akkor semmi sem drága :P
    Nekem is van 3 karakter ami már 30-as, abból egynél elfér a trollkodás, de sokan vannak akiknek az 1. karaktert is elég felhúzni, és amikor lelövöd, akkor bizony Ő már sokkal többet bukik.

    Pl múltkor DZ-ben (kis DZ-ben) egy lengyel srácot behívtam, mivel egyedül mentem, majd lettünk 3-an, valamelyik ismerős becsatlakozott hozzám. Kérdezi a kisgyerek, hogy mehet a rugózás, mondom neki:
    - OK, but don't be gay...
    - What you mean "gay"?
    - I mean don't shoot other players from behind..
    Jót nevetett és egyetértett. De volt olyan, hogy belelőttünk egy 3-as csapatba, ott álltak és megint lőttünk, forogtak össze vissza, megkaptuk a 20 secet, majd lelőttük őket. Hát volt náluk 1-2 lila cucc.
    Nem volt jó érzés. Amikor már normális ellenfelek voltak, akkor nem volt gond, ott ment a játék, de viszonylag kevés az ilyen. Az biztos, hogy rugóölésből és rugózásból többnyire pozitívan lehet kijönni, kivéve a ládakulcsot, mert azt az veszi fel, aki hamarabb odaér.

    A múlt héten meglettem 99, és a "fun" karakterrel este még toltunk egy kis DZ-t Alfékkal, ott kb 2 óra több sárga divtech össze jött mint a másik karakterrel az elmúlt 1 hétben. KB DZ4 elejéig jók voltunk az akkori builddal, de pl nekem csak HVT-ben esett használható cuccos. 230/210/19-ről most a karakter 262/283/12 lett, ezzel már jóval tovább bírja a kiképzést a DZ-ben. A DPS kárára lehet még feljebb vinni a szívósságot, lehet megéri, úgyis a DPS elég furcsán adja a számokat.

    Egyébként egyszer kipróbálnék veletek egy kis rugózást, hogy mi is mehet ott, viszonylag ritkán voltam még úgy, hogy direkt csapatban, akik csak ezért mentek be.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák