Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Brownage #16488 üzenetére

    De nem érted.
    Nem arra utaltam, hogy mit tartalmaz az SP, hanem, hogy mivel tudnának engem is rávenni, hogy idő előtt megvegyem, nem pénzügyi okokból, hanem tartalommal,
    Azaz eddig mi haszna volt annak aki az SP-t megvette? Többen jöttek ide és síránkoztak, hogy mekkora veszteség, mert szerintük szar a játék, és mekkorát bukott. Vagy éppen tetszett neki a skin, vagy le sem tojja.
    Én aki (még) nem vettem meg, még mindig el tudom dönteni, hogy kell-e majd a plusz küldetés, avagy sem.

    Mert az ilyenek, hogy skin, valljuk be elég gáz, ha valaki ezt teszi ki otthon a vitrinbe, és ez az élete célja, hogy azt nézegesse. Ez kb olyan, mint kifizetni millió dollárokat egy festményért. Aminek eszmei értéke van, az kb semmit sem ér, elég lesz egy atomháború, és egy pillanat alatt átértékelődik minden. Persze ezt gyerekeknek és "kockáknak" (nem rád gondolok) el lehet adni, mert értéket képvisel, de felnőtt embereknek ez már kicsit gáz kategória. Pl a PC játékosok átlagéletkora itt a ph-s listában 29,9 év.

    Azt akartam kifejezni, hogy semmivel sem akarnak rávenni, hogy megvegyem, mert igazi előnyöm nem származik belőle.
    Még 1x mondom a plusz pályákat nem említem, mert az megint más kategória, külön is megvehető, de, az aki befekteti a pénzét már előre, annak azért több járna - mondom nekem NINCS SP megvéve - mint pár skin meg 5 alkatrész... Még ha 500 lenne, akkor azt mondanám, hogy igen, van értelme.

    Pl AC szériában benne van szinte mindegyikben a time saver tartalom, megveszed, és nem kell mászkálnod/gyűjtögetned ha nem akarsz. Itt nincs, be kell menned DZ-be ha akarsz, ha nem, ha nyersanyagot akarsz, egyébként szaladgálhatsz körbe gyűjtögetni, ami nem fehér embernek való meló.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák