Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz .LnB #16419 üzenetére

    Pontosan. Én is ezt veszem észre általánosságban. Sőt. Azt, hogy valaki felbosszant egy csapatot. Lehet az egy szóló játékos, vagy ketten megölnek egy embert a 4-es csapatból és elfutnak. Mindenki utánuk ered, lejár a timer és hagyják, hogy azok röhögjenek egy jót és elmenjenek.

    Én leszarom a rogue timert. Ha valakit el kezdtem követni mert meg akarom ölni, akkor nekimegyek. Nem érdekel a timere. Sőt, a pvp-s ismerősökkel oda jutottunk, hogy csak végszükség esetén futunk el, ha nagyon összegyűlnének a playerek. Mert valljuk be. Lelőni 2-3 embert, majd futni 5 percet kurva unalmas. Mármint eleinte tök jó volt, mert jött az xp, jött a pénz, nyilván hatékony és biztonságosabb módja a fejlődésnek, viszont játékélményileg nincs a toppon. Rendszerint most már inkább próbáljuk megvédeni magunkat. Nyilván ez sokszor bukó és megszívjuk és akkor jön a "miért nem futottunk el" kérdés. De pont azért, mert játszani szeretnénk, harcolni. Nem pedig futni. Abban a 13 perces videóban is, amit lefekvés előtt linkeltem. Persze, 8-an voltunk, tehát eleinte könnyebb dolgunk volt. De nem campeltünk safe roomot, nem rohangáltunk körbe dz 1- 6-ig, hogy az épp pve-ző szólójátékosokat hátulról legankeljük. A safe roomhoz közeli tér másik oldalánál voltunk, hogy magára a safe roomra ne legyen rálátásunk, ne legyen még csak a gyanúja se, hogy mi a kijövő embereket akarnánk legankelni. Ott voltunk 100 méterre, aki akart másfele ment, aki akart ránktámadt. Összefogtak a játékosok, bekerítettek minket és 10 percnyi tök jó lövöldözés után megvolt a sikerélményük, mert valsz több xp-t/pénzt gyűjtöttek össze a mi megölésünkkel, mint amennyit előtte buktak + volt egy jó élményük nekik is és nekünk is. Mindenki nyert a dolgon. Eltekintve attól, hogy mi xp-t/pénzt buktunk, ami baromira nem érdekelt. DZ stashem is már órák óta 30/30 volt, cuccokat se tudtam felvenni, hogy extractoljak, de egyszerűen az izgalmas harcok közt nem igen volt indíttatásom kimenni stasht üríteni, mert nem érdekel az a pár sárga mati. Nem a farmolás miatt járok.

    @cain69: én nem igazán farmolom ezeket se. pvp-ből nagyon sok dz pénz jön. egy délután alatt 2-300k összejön. ha van egy új fegyver recept, akkor 1 nap alatt megvan az ára, megveszem és onnantól a héten másra nem kell költenem. max még ha valami fegyver mode van, ami érdekes. akkor még egy nap. úgyhogy nekem teljesen jó, ha nullán vagyok akár egész héten. Persze erről nincs szó, mert mindig csak gyűlik. Kivéve most, mert az utóbbi napokban másik karival DZ-ztem, de annál is már majdnem 300k összegyűlt csak azzal nem tudom mire költeni, mert csak 50 körüli a rankja. Mati meg másodlagos. Mindig van extraction, abból jönnek a sárga crafting matik, sosem néztem mennyim van. Div tech meg folyamatosan jön a holtidőben a neves bossokból / div tech ládákból. Most igazából nem is látom értelmét 1.2 előtt a div tech farmnak miután az új patchben fixen csak sárgákat fogsz kapni és többet, mint eddig. Minek farmolgassam most a haszontalan zöld/kékeket?:) Mondjuk amúgy se a div tech szokott lenni a szűk keresztmetszet. Abból most is van vagy 90db, miközben weapon partsból max 1 vagy 2 fegyverre való. Lehet mondjuk, hogy sok kékből / kék div techből tudok többet csinálni, nem nagyon nézegettem mostanában azokból mennyi van:)

Új hozzászólás Aktív témák