Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz utomi #16062 üzenetére

    Akkor nem érted, jól van :) Ez elvi kérdés. Persze, hogy akinek nincs mitől félnie, az nem fél. De te nem tartod ostoba és buta dolognak azt, hogy a képen látható embereket jelentette név szerint? Nincs itt kettős mérce. Olvasgass vissza. Értsd meg végre, hogy nem azzal van a baj, ha kovi jelenti recskát az ő saját uplay nevén, tegye, megvan hozzá a joga. Ami miatt kifejeztük nemtetszésünket az, hogy ő konkrétan azt írta, hogy a képen látható embereket reportolta. Nem a kép készítőjét. Erre írtam le a véleményem, hogy buta dolog. Ennyi.

    Én nem ismerem Recskát, nem játszottam vele, nem tudom, hogy összehoz-e vele egyszer a sors vagy nem. Nem az fog befolyásolni, hogy játszom-e vele együtt, hogy használ nagyfejeket vagy nem. Ha együtt játszom vele és teleportálgatva mindenkit 1 lövésből lelő, akkor eldönthetem, hogy akarok-e vele játszani, vagy sem. Ha nem csinál ilyet, akkor meg miről beszélünk?

    Te most azt várod el emberektől, hogy a saját barátaikat/haverjaikat dobják el, mert nagyfejet használnak?

    Te egy olyan dologra használod a kettős mércét, ami abszolút nem állja meg a helyét.
    Amennyiben Recska teleportálgatva god mode-ban öldös és nem hal, akkor aki ezt látja, reportolja és kész. Nincs itt kettős mérce. Te láttál ilyet? Tapasztaltál ilyet a társaságában? Mert a kettős mérce az lenne, ha így játszana veletek miközben szídjátok azokat, akik így játszanak. De te magad írtad, hogy ő nem így játszik. Használjuk már helyesen a kettős mérce fogalmát és ne másra mondjuk azt, hogy nem tud olvasni, mikor te magad nem fogod fel, hogy mi váltott ki ellenszenvet az emberekben :P

    De szerintem már így is egy nappal több ideje beszélünk a témáról, mint amennyit érdemel:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák