Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    válasz RBJ #1381 üzenetére

    Sikerült letölteni végül.
    Ha jól látom, akkor ez 166k-s romból készült fájlok.

    Egyenlőre a kiadások közötti különbség megbonyolíthatja az átparticionálást, mivel mindegyik kiadáshoz más boot.img tartoz_hat_. És mivel már van 3 kiadás (c, k, t) nem biztos, hogy mindegyik kiadáshoz ugyanazon módosító fájlok lesznek megfelelőek.
    Szerencsére nem zsákutca, csak rengeteg munka, vagy rengeteg előzetes vizsgálat (tesztek) szükséges ahhoz, hogy megállapítsuk: az egyikre elkészített átparticionálási módszer alkalmazható-e a többi kiadáshoz.

    Tovább bonyolódik a helyzet akkor, ha jön egy frissítés OTA-n keresztül. Mert a THL hajlamos kiadni gyári frissítést is, OTA-n keresztül.
    Ez esetben legtöbbször a boot is kap egy patch-et, vagy komplett cserét, és huss... (mint a kék norvég, ha nincs odaszögezve) elszállhat a módosítás (az átparticionálás maga nem, de a hozzátoartozó módosított boot, framework igen). Vagy nem fut le a frissítés, ha van benne sha hash ellenőrzés...

    Szumma szummárum, egyenlőre függőre tesszük egy picit ezt a témát.
    (A módosítások elkészültek, de nincs kipróbálási lehetőségem. "Vakon", tesztelés nélkül pedig nem szívesen adom közre; nincs még dokumentálva sem...)

    (a módosításhoz kellett a mediated-res.apk is, azt viszont a needromos linkről lekapott 166k romból kibányásztam)

    @(#1382) mrfrakk
    +1 a guglidrájvnak, egyszerű, nagyszerű.

    B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák