Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz FireKeeper #16424 üzenetére

    Itt nem a korrektség az elsődleges (náluk sosem volt^^) hanem a túlélés.

    A játék 3-5$, gombokért szórják hónapok óta hogy legyen játékos, annyit lockolnak most a DLC "mögé" amennyit csak tudnak, mert ~10x annyit kérnek érte mint a játékért.

    Rámennek az Addiktológiára, aki ~fél éve nem tolja vissza fog nézni a Gear 2.0 / lootrendszer rendberakása miatt és amennyiben elégedett, behúzza a DLC-t.
    Egy PVP orientált is kb helyből.., adja magát miért..
    Aki h*gyért-sz@rért vette meg az elmúlt pár hónapban pusztán az ára miatt mert pl sosem érdekelték az ehhez hasonló TPS játékok/Division és beletolt pár órát & megtetszett neki az is meg fogja venni 30$-ért a DLC -t.., "mert a játék úgy sem került kb semmibe" felkiáltással.

    Kicsit belegondol az ember.., így tulajdonképpen/várhatóan több játékosuk lesz a start után, mint ha nem vesztették volna el háromnegyed év alatt a playerbase ~85%-át és nemhogy olyan bevételhez jutnak mintha ez idő alatt végig nem kellett volna 30$ alá menniük, még többlethez is jutnak.

    Okosan kitalálták, feltéve hogy olyan lesz amilyennek ígérik, mert ha nem akkor bukta.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák