Új hozzászólás Aktív témák

  • StormLine

    senior tag

    Ma 15 órakor Dirt/Raid speces gurulást tartunk. Találkozó a mexikói határ melletti El Pasoban. Kitaláltam hozzá egy útvonalat ami sok földutat tartalmaz. Térkép:

    kép

    Painttel csináltam, jó sokág tartott. Legközelebb kéne egy layereket kezelő program. :B A képet Firefoxban ctrl+görgővel lehet nagyítani/kicsinyíteni, ctrl+0 pedig visszaállítja rendes méretre.

    Az állomások sorrendben számokkal vannak jelölve. Az indulás az első. Mindegyik állomáson tartunk egy rövid pihenőt és rendezzük sorainkat. Az elsőtől a 4. állomásig Dirt autót hozzatok, utána pedig Raidet. A térkép is mutatja és a chatben is mondani fogom. Ha más specet hoztok akkor el fog térni a GPS! (Az összes szakaszon az összes többi speccel. Kipróbáltam.)
    1. állomás: El Paso, indulás.
    2. állomás: Lake Mead és Red Rock között a földút vége. Ezután Las Vegasig aszfalt van, de utána jön a földút megint.
    3. állomás: Giant Sequoias Forest felirat felett.
    4. állomás: San Bernardino Mountains felirattól keletre. Itt váltunk Raid specre. Ezután mindenen átvágunk, a GPS útvonalát nem igazán követjük, csak azt hogy milyen irányban van a cél.
    5. állomás: Meteor Crater, a szervezett útnak ez a vége.

    A csatlakozásról:
    Aki akar jönni vegyen fel Uplayen ha még nem tette meg, StormSim néven vagyok fent. Úgy gyertek hogy nem vagytok crew-ban, mert aki crew-ban van azt nem tudom meghívni az én crew-omba. Ha több mint 4-en leszünk akkor megpróbálunk 2 crew-t csinálni. A másik crew vezetője minden állomásnál jelölje be a következő állomást, én is azt fogom tenni. Így mindkét crew tagjai látni fogják a sárga csíkot ami elvezeti őket. Ha külön sessionben vagyunk akkor az állomásokon várjuk össze egymást (a térképen figyelve hogy hol tart a másik csapat), mert lehet hogy akkor egy idő után összekerül a 2 crew.

    Chat:
    Ki-/bekapcsolás: F3. Ha útban van akkor át lehet méretezni és helyezni az egérrel.
    Kicsillagozás kikapcsolása: options - game settings - enable profanity filter ne legyen bejelölve.
    Ha nem mennek az ékezetek: options - game settings - keyboard layout: francais vagy deutsch.

    Aki akar jöjjön TeamSpeakre, én fent leszek. A szerverért köszönet rudiinak! Azért a chatet is figyeljétek majd, a lényeges dolgokat oda is beírom.

    (#2952) ricshard444: Részemről meglesz, remélem a többieknél is. Aki gondolja kipróbálhatja a Fraps nevű programot, screenshot készítésre az ingyenes verzió is elég, én is azt használom.

    (#2954) Barthezz2: Kell a változatosság. Lesz még alkalom aszfaltos túrára is.

Új hozzászólás Aktív témák