Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Ez a pontozósdi elég nagy marhaság a játéban:

    1. Nem oldottam fel, de jól látom, hogy van perkek amik növelik az elérhető pontok számát? :o
    2. Az alap bónuszok is rettentő nagy hülyeségek, pl. speed skillen a drift és beelőzések/szembemenések is adnak plusz pontokat így megvan a dolognak az a bája, hogy hiába vagy a leggyorsabb lehet, hogy egy kicsit gyengébb de szerencsésebb (értsd több forgalmat adó) driver még is többet ér el mint te.
    3. Még a fentiek sem indokolnak azonban néhány esetben olyan mértékű pontkülönbségeket mint amit néhány wr rekord esetén lehet látni - valahogy a dulpa/tripla pontszámokra a cheaten v. exploiton kívül nem igazán látok egyéb eshetőséget.

    Például a LA tetején van egy Speed Challenge az emberek 99%-a olyan 6000 körül van az első kettő meg 12 000? (Mind kettő ghostját mérföldekre lehagytam). Kajak átláthatatlan f@szság ez a pontrendszer, a perkrendszer, a bónuszaival együtt, szóval akkor ennyit a versenyzésről.

    Ennyi játék után egyébként úgy érzem a TDU2 ehhez képest szimulátor és fájdalmas mennyi mindent vágtak ki(abban vagy 5-ször többféle dolgot lehetett csinálni) vagy rontottak el ebben a játékban.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák