Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    Good Morning Hölgyek, Urak!

    Hát ez nem volt rossz, azt hiszem rövid cruise-nek egyáltalán nem volt mondható. :) Szalonból hoztam ki a Gallardot és asszem 238 km-errel döntöttem úgy, hogy megnézem a hálószobát. :)

    A legjobban az tetszett, hogy az elején utól kellett érni titeket mert én oda raktam a gépet, ahol láttalak titeket, de Ti addigra már majdnem 10 km-re voltatok, toltam neki mint a meszes. Kicsit paráztam, hogy nem jó úton megyek, de itt megintcsak a térkép hülyeségének tartom azt, hogy olyan qrva pici és még csak bele sem nézhetek mert szétdob mindent. A keleti parton történő visszaautózás is jó volt, de már nem láttam a forgalmat (amiből sztem rohadt sok volt) a fáradtság miatt és a legkirályabb az volt, amikor pont berakott (berepült oldalról) elém egyszercsak egy teherautó, hát annyira nem voltam elszállva a rohadt sok csattanástól, le is maradtam rendesen. Arra rájöttem, hogy érdemes a csapattal menni, mert amikor 8 játékos nyomja, akkor elég kevés traffic-ot rak be a gép. Jól vettem észre?

    Délután dobok fel képeket, a világítótornyos, szalagkorlátos "közösülés" jól néz ki a fotókon! :)

    Apropó, tegnap egyszer olyat egykerekeztem, hogy kilépett a programból egy pillanat alatt! :) Aztán a világítótoronynál is kidobott egyszer, de akkor csak a főmenübe. Hajrá TDU! :)

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák