Új hozzászólás Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz TomBoy1986 #7137 üzenetére

    Nem általános, hanem az R600, RV670 alapú radeonoknál van "csak"így... ugye itt nincs hardveres MSAA és valszeg emiatt különbözik össze a program a driverben beállított értékekkel. Catalystben érdemes app controlledre rakni az AA-t, viszont ha állítgatod a mintavételezést és ennek ellenére van alkalmazásvezérelten, annak van hatása. Nekem a narrow tent vált be, a wide tent és az edge detect esetén a távoli objektumok zavaróan elmosódottak lesznek.
    Az adaptív AA hibája is ATi betegség, nálam az autók kerekei és a térkép tűnik el.

    Bronco: Naná, hogy ismerem, egy évvel ezelőtt sokszor beszálltam hozzá versenyezgetni :) ...ritkán nyertem. Akkoriban gamepaddel vezetett, de így is eszméletlen gyors volt, és ritkán hibázott.

    Geryson: "Miért van a kalibrációnál 2 sensitivity (kormány és pedál?) és mi a linearity csúszka?"
    A felső a kormány érzékenységét állítja, érdemes a kormányod (ill. Nálad a szarv) elfordulásához igazítanod, de a felénél följebb ne tekerd, mert nagyon idegesek lesznek a kocsik nagy sebességnél.
    Az alsó a motorok kormányát állítja, ezt viszont érdemes magasabb értékre rakni, mert különben nem tudsz bevenni egy jobb-bal kombót rendesen, tutira elhagyod az utat.
    A linearitást nem érdemes bizgerélni, érdemes az alalp 50% környékén hagyni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák