Új hozzászólás Aktív témák

  • fourgee

    csendes tag

    Helló mindenkinek, online találkoztam már pár emberrel innen. Fórum adminok álma vagyok, mert kb. 2 hete kezdtem el elolvasni ezt a sok hozzászólást, és mostanra fejeztem be, addig nem is pofáztam bele a dolgokba. :D
    fourgee44 néven vagyok fent, nekem eddig ezzel a barát dolgokkal gondom volt, mert hiába jelöltem vissza embereket, a térképen 1 embert sem mutatott soha barátként... Már a visszajelölés is problémás volt, mert a notebookon nincsen numerikus billentyűzet... Kár hogy nem kezdtem el előbb elolvasni az egészet, mert néhány helyen jó lett volna hozzászólni. Az asztali gépem E6300-as Intel, 2GB 800MHz-es rammal, ATi 1900GT, XP SP2, a notebook meg T8100-as Intel, 2GB 667MHz ram, és egy ddr3 ramos 8600GT figyel benne, Vista Home Premiummal, és ami a lényeg, hogy sokan szidták a Vista-t meg a 8600GT-t is, de ezen a notebookon jobban fut a TDU, mint az asztali gépemen... (ami elszomorít, mert Geforce-ellenes vagyok, de örülök, mert legalább itt is tudok játszani vele :) )
    A másik téma amihez hozzászóltam volna, az a Carpack vásárlása. Volt aki írta, hogy csak dombornyomott kártyával lehet venni, stb, ment minden szöveg. A lényeg az, hogy a Visa logoja mellett ott van a Visa Electron logo is, ami meg soha nem volt dombornyomott, szóval ott nem a dombornyomással van gond ha nem fogadják el, hanem a bankkal... :) (pl. mindenki mondta, hogy csak dombornyomott kártyával lehet repülőjegyet venni, én mindig az Erste bankos Visa Electronnal vettem)
    A játék árához meg annyit fűznék hozzá, hogy a mai napi "shoppingolásom" közben benéztem a Game nevű bolthálózat egyik boltjába ( www.game.co.uk ), és ott a 15 fontért 2 játékot akcióban adják. Pl. ha valaki megveszi a Colin McRae rally-t, meg a TDU-t, akkor a kettő együtt kb. 4500 forint. Magában 9 font 99p, tehát olyan 3000 forintra jön ki. Kíváncsi vagyok, hogy ebből hogyan lesz nálunk 3990 forint :)
    Na, remélem még összefutok pár emberrel :)

    Acer Timeline Ultra M3 / Core i5, Geforce GT640M, 4GB, 20SSD, 500HDD

Új hozzászólás Aktív témák