Új hozzászólás Aktív témák

  • littlelion21

    addikt

    Hogy (a tegnapi után :B ) érdemben is mondjak valamit a gameről így jónéhány km után, a folytatásban a következőket szeretném látni:

    - időjárás: azt hiszem ez magáért beszél, a napsütéstől a monszunig bezárólag minden jöhet!

    - napszakok: napnyugta a világítótoronynál, éjjeli ködfoltok a hegyekben...meg össze lehetne hozni az éjszakai versenyekkel az NFS-pistikéket is és a TDU rajongókat is. Van kanyon, meg Honolulun elég neon ehhez.

    - realizmus: főként a környezet rombolhatóságára gondolok, de egy Dirt-szerűen kivitelezett törésmodell is jól jönne, a nehézségi szintjeivel együtt.

    - autó jobb konfigurálhatósága: ez a létező gyártókkal karöltve hatalmas kiaknázatlan marketing-terület; gondoljunk csak a különféle hangrendszer/kipufogó/egyéb kiegészítő gyártókra. Persze nem vmi pimp my ride-os gyökérségre gondoltam, csak egy kicsit tágabb mozgástérre. Na és az éjszakai versenyekhez egy kis tuning alapból jár. Meg lehetne szabni, h éjszakai versenyekhez csak tuning-verdával lehessen rajthoz állni - de persze ne legyen kötelező az éjszakai élet.

    - rendőrök: legyen kevesebb, de érzékenyebb. Pl. ha 300-al épphogy kikerülöm ráadásul szembe-forgalomban, ugyan jöjjön már utánam.

    városi forgalom: egyáltalán legyen, ne úgy mint most, és ne úgy nézzen ki Honolulu belvárosa mintha pestis-járvány lenne.

    - utolsó perverzióm: helyszín változtatás, talán Új-Zélandra...Ott minden megvan: tengerpart, hegyek, hó, festői tájak...lehet hogy kicsit más léptékűek a távolságok, de csak idő és akarat kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák