Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    Úgy gondoltam, hogy egy kis játékra invitállak meg titeket. Csináltam egy quizt, 13+1, TDU-hoz kapcsolódó kérdéssel, melyekre majd választ kell adnotok. A kérdéseket egy hsz-be fogom ide beírni és priviben kérném a válaszokat. Valamint abban a negyed órában ne tárgyaljatok meg itt semmit, ha lehet :) Mivel nem akarom, hogy a feladat kizárólag guglizásban merüljön ki, ezért arra gondoltam, hogy a megfejtéseket negyed órán belül kellene visszaküldeni a címemre, a később jövő válaszok érvénytelenek lesznek. A legjobbnak fel tudok nyereményt is ajánlani, mondjuk 5 millát, de gondolom elsősorban nem ez fog hajtani titeket (akinek meg úgy kell az 5 milla, mint egy falat kenyér, az pedig lehet hogy nem fogja tudni az összes választ, de majd meglátjuk :) )

    Ma fel tudom tenni a quizt mondjuk 8-kor, nem tudom, ez hány embernek megfelelő, szeretném olyankor lebonyolítani, amikor sokan ráérnek. Meg mondjuk az is érdekel, hogy kit mennyire mozgat meg egy ilyen játék. Vélemények?

    [ Szerkesztve ]

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák