Új hozzászólás Aktív témák

  • Laczfi

    tag

    Bronco: Köszi hogy én lehetek az egyik, bár kicsit más eképzeléseim vannak a szabályokról (hajszálnyival másabbak, de nem írom le, mert nem akarok beleszólni a tiedbe), de ezt te rendezed és én szívesen részt veszek rajta. Már előre elkészítem majd a pályát, aztán szólsz ha enyém jön, és már dobom is fel. :)

    gpower: Nem hogy külső screenshotos oldalon, de egy egész fórumon fáradozunk Cucorival, ami csak tdu-val fog foglalkozni, és azon belül is főleg a versenyekre lesz kihegyezve, de tíz témát is fog érinteni a kezdőkkel foglalkozóktól kezdve a versenyeken át a talikig. Nem rivalizálás céljából csináljuk, hiszen értetek készül, pont azért, hogy átláthatóbb helye legyen mind a versenyeknek, mind a képeknek, stb. Szóval titeket várunk oda is, párhuzamosan ezzel. :)

    Zsömi: Ebbe tényleg nem nagyon zavarhatnak bele a csíterek, mert én speciel az ottani első időt a végén sose fogom nézni, mert minek, sőt a screenshotról is kitörlöm ha nem magyar lesz ott), viszont a checkpontoknál bosszantó lehet, bár lehet valakit majd pont az doppingol. :D Ha meg Bronco vezet ott, akkor benne hagyom a képbe, de ugyanúgy nem fogom nézni, hiszen sajna én nem vele fogok versenyezni, hanem a középmezőnnyel. :O

    TDUFORUM.EXTRA.HU

Új hozzászólás Aktív témák