Új hozzászólás Aktív témák

  • Rototti

    senior tag

    válasz Davetim #18166 üzenetére

    Most akkor a mínusz mit takar? Előnyt vagy hátrányt?
    Egyébként szvsz a készülékedbe van a hiba, mert elég érdekes lenne, hogy Te nem tudsz gyorsabban menni 1600 km-en, míg nálam "csak" 800 km van a verdában. :F Kizártnak tartom :N .
    Mellesleg a kormány középre huzigálásról pedig az a véleményem, hogy DigitXT kicsit eltúlozta ezt a rajt dolgot (bár az ő rajtját nem tom megközelíteni :DDD ). Pl.: volt amikor kicsit jobban behúztam a verdát, de egy elég nagy ellenkormányzással sikerült még az aszfalton tartani, de nagy sebességcsökkenést nem tapasztaltam (saját időhöz képest). Én úgy gondolnám, hogy azokkal amiket DigitXT említett csak századokat lehet nyerni, de ki tudja. :F

    Nálam régebben volt olyan hiba, hogy egyszerűen egy idő után belassult a verda, hiába mentem nagyon jó kanyarokat, a szektoridők folyamatosan romlottak. Egy reset után pedig visszaállt rendesen... Érdekes...

    Omega81: A legolcsóbban a CD galaxisban tudod megvenni 1790 pénzért. Bár, ha vidéki vagy, akkor nem tom mennyibe fog fájni a házhoz szállítás, ha egyáltalán szállítanak. Az új CD projektes "Legjobb választás" kiadásban már benne van a megapack is (kiegészítő), ami tartalmaz jó sok + verdát és a legújabb 1.66os patchet is. Szóval nem kell semmit sem letölteni hozzá. Sajna a megapack serialok rosszak, szóval újat kell majd kérni a cd projektől emailon, de nagyon rendesek és pár napon belül már küldik is a jót.
    Ahhoz, hogy csatlakozz a közösséghez, járd a szigetet, találj barátokat, krúzoljatok együtt, és ha van kedved, az itteni bajnokságba is beléphetsz.
    A verdákat nem kötelező összegyűjteni, azzal mész amivel akarsz, ha az adott autó drága, akkor nyilván addig muszáj kivinni a singlit, amíg meg tudod majd venni.
    Na ennyi :C

    [ Szerkesztve ]

    Kimi - The King of Spa

Új hozzászólás Aktív témák