Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    válasz gorje #14401 üzenetére

    Sziasztok!

    Úgy néz ki 55C739 tulaj lettem. Igaz volt problémás újracsomagolt, majd új termék várás amit törölt az emag 2 hét után... aztán egy újracsomagolt... de megvan és remélem minden okés lesz vele. Bár megjártam párszor az emagot... Csak rövid időm volt megnézni, nem voltam itthon mostanság de ilyen panel test-es videók alapján nem láttam semmi problémásat.

    Mit javasolnátok, hogyan teszteljem/kipróbáljam minden funkcióját, hogy megfelelően működik-e?

    Ami érdekes volt most, hogy barátomnál néztem DV youtube videót és ha jól emlékszem nála átváltott, kép menüben is kiírta hogy DV IQ és fényes + sötét opció volt talán. Nálam csak a bal felső sarokban kiírja hogy hdr 10 és a kép menüjében látom az alap dolgokat. Dinamikus, szabvány stb. Ez valami beállítás miatt lehet vagy valami nem okés?

    V468-as firm van rajta. Van jobb, érdemesebb?
    Mozi mód vonalon induljak és kapcsoljak ki "minden dolgot"? mozgás, képtisztaság, folt és vibrálás csökkentés maradhat beállítva?
    Xbox Series S esetén mire kell figyelni? Rendszer menün belül a játék módot kerestem de ott valamiért horvátul van kiírva?! Majstor igre, omoguci game master. Habár a menüleírásban már magyarul van leírva: " Nyisd meg a játékot, lesz"

    Minden hasznos infót szívesen fogadnék :R

Új hozzászólás Aktív témák