Új hozzászólás Aktív témák

  • emlekmas

    tag

    válasz emlekmas #4971 üzenetére

    Fejlemény nálam is, szerdán este küldtek levelet, hogy a gari intézés lezárult. Csütörtökre már nem tudtam megoldani, hogy menjek érte, így pénteken hoztam haza az Asrock pro3 lapot.
    A bevizsgálás szerint náluk minden kártyával adott képet, de azért tettek rá friss biost. Ennek megfelelően reménykedtem, hogy hátha az segít, de lelkileg rákészültem, ha mégsem, akkor gyorsan igp-ről rendezem a felgyűlt tennivalókat (főleg az adóbevallást akartam megcsinálni februárban, de jól megszívtam.), és utána akkor az egyéb alkatrészeket is visszaviszem.
    Összeszerelés ezerrel, indítás után tényleg van kép...Bios ellenőrzése ...örülés.
    Aztán a windows indítás közben kifagy (amikor a körbe szaladgáló pöttyöcskéből képre kellene váltania), reboot. És már IGP-ről is. Ennyit arról, hogy hétvégén megcsinálom a sürgős dolgaimat, mielőtt megint beadok valami létfontosságú alkatrészt.

    Most itt van táskában a proci (ésszerűen ő lett a következő gyanúsított), a VGA (bár így, hogy már az igp sem megy, csökken a valószínűsége, hogy ő lenne a hibás), a tápegység (ez meg magas hangon ciripel mint állat álló venti mellett is, és az agyamra megy, de legalább is fejfájást tud okozni egy fél óra alatt), és azért betettem vissza az alaplapot is, biztos ami biztos. Ha már úgysem lesz megint gépem egy hónapig, akár az összes cucc ott lehet náluk nyogodtan. Estére zárás előtt talán beérek vele. Kíváncsi leszek, ez a készlet mennyi idő alatt fut át a rendszeren.

    i5-3570K, ninja, asrock z77 pro3, 2*4 gb corsair vengeance, sapphire 7950, samu 120 ssd, 2*500Gb WD green, gigabyte IF333, corsair GS 600, valamilyen Labtech bill, Logitech G500, Creative S750

Új hozzászólás Aktív témák