Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    elfelejtettem anno megírni, pedig hihetetlenül pozitív hozzáállás volt, az elszúrt alaplapos géprendelésem kapcsán az ipon a garanciafutárral, ingyen és bérmentve vitte el, cserélte és szállította vissza, csak a két alaplap közti különbséget kellett fizetnem, annak ellenére, h az én hibám volt a rossz rendelés
    viszont, ami kapcsán sajnos eszembe jutott, az megint garis dolog. akkor mi van, ha egy hónap után a táp ventije időnként erőteljes surrogásba kezd (nem azért mert melegszik és feljebb kapcsol a venti, hanem egyértelmű valami egyéb gondja van, erőteljes súrlódó jellegű hang, mikor a venti döglődik vagy hasonló). ha megmozgatom egy picit (megdöntöm, belefújok) akkor napokra- 1 hétre jó lesz, ha egy picit kikapcsolom, és újraindítom, akkor órákra-napokra. volt, h magától elhallgatott pár óra után. időnként viszont nagyon hangos, de van h az ingerküszöböm alatt marad még így is) azaz aránylag ritkán jön elő, fújni fúj, működni működik. elég zavaró mondjuk, ha épp filmet nézek.
    na ezt gariztatni elég érdekes lesz a fentiek tükrében, lévén nem egyszerű a hibajelenséget előcsalni.
    amúgy egy 500-as fsp tápról lenne szó, a gép kb. 320 wattot szipkáz ki a konnektorból a mérőm szerint (itt már elég pontos szokott lenni), ha erőteljesen megtekerem furmarkkal a cpu/vga párost.
    van ilyen jellegű problémákkal valakinél konkrét tapasztalat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák