Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    urak, 10.21-én feladtam egy csomagot a királyi posta logisztikai lovagjaival (MPL). 8 munkanapos elállás holmi volt (draytek vigor 2110n). start plusz, extraként törékeny, tértivevény, zenés üdvözlés, meg mittoménmi, de úgy néz ki natúrfrancia is volt benne az extrával. nekem. csak nem a jobbik végére álltam... hozzám tértivevény nem jött vissza, csomag odaért egyáltalán? elvileg 1 munkanap, ami 22-én, csütörtökön, de azért legkésőbb 25-én, hétfőn lett volna esedékes. abban maradtunk, h kapok e-mailt, ha odaért.
    ha nem ért oda, vagy későn, akkor mi az álláspont? 8 napból bőven kicsúsztam, ergo visszavennetek nem kell és senki nem is róhatja fel, h jogszabályi kötelezettségen túl nem teljesítetek.
    szóval, ha még nem ért oda, és amúgyis visszaküldenétek, mert visszavenni már nem tudjátok, akkor a kérésem az lenne, h ne is vegyétek át... visszajön, és én sem veszem át, ha visszahoznák, hanem majd megpróbálom lemeccselni velük, h okoztak nekem némi kárt. csomagon ott van az érték, 40k, jó lenne ha megtérítenék, cserében van egy hálózati eszközük.
    mondjuk erre fi... fogalmam sincs milyen jogi lehetőségeim vannak, de majd akkor utánajárok. legfeljebb magamhoz veszek 3 napi hidegélelmet, meg tűzerőt, némi muníciót, esetleg egy kis robbanóanyagot, oszt elfoglalom a székházukat...

Új hozzászólás Aktív témák