Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Sofian #48344 üzenetére

    Hogy ne tudnál tenni ellene. Visszirány képes házerősítő. Szépen be lehet állítani vele, nincs horror ára, egyszer kell megvenni, és ezek a problémák meg is oldódtak.

    Így néz ki egy jó modell:
    Visszirány képes házerősítő

    Nyilván egy ember miatt amíg nem látványosan szar a szolgáltatás, nem fognak új trönk erősítőt felrakni, ezzel az ember a kezébe veheti a probléma megoldását, és még játéktere is marad, ugyanis az hogy valakinél éppen még az elfogadható tartományban van a dolog, nem jelenti azt hogy holnap egy új előfizető miatt nem raknak fel még egy tapot, és máris a ló túloldalán vagyunk.

    Ez kb. olyan, mint DSL szolgáltatásnál a saját modem, vagy bármilyen internet előfizetésnél a saját router. Ezek mindig sokkal jobban és megbízhatóbban működnek, egy életben egyszer érdemes lehet áldozni erre, főleg ha nincs más választásunk. Utána pedig élvezhetjük a szolgáltatást, és nem azon idegeskedünk, hogy már megint bithibázik, vagy szarakodik a kapcsolat, és hogy amikor majd kijön a szerelő éppen jó lesz, aztán még a kiszállást is ránk verik :) Egy bizonyos kor után az időm és a nyugalmam fontosabb. :)

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák