Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Látom, hogy nagyon pörög a szomszéd téma 😁 Januárban költöztem a barátnőmhöz társasházba, ahol az egyik szomszéd eteti a kóbormacskákat. Már többen is szóltak a nőnek, kb. 15 macskáról volt szó tavaly a lakógyűlésen. A nő természetesen azon nem vesz részt, illetve már ajtót sem nyit senkinek, a kaját is sunyiban teszi ki. Engem nem zavartak a macskák, eddig a pontig. Ugyanis mostanában a belső udvarban parkolok le a gyakori home office miatt és a dögök felmásznak szeretett autómra, majd amikor jönnének le és nincs mibe kapaszkodni, belemártják a karmukat a fényezésbe.

    Anno volt szó arról, hogy ha befogjuk őket, akkor a gyepmester elviszi az állatokat. Van valakinek ilyesmiben tapasztalata? Honnan tudod szerezni csapdát? Másokat is kikészít a dolog a közösségből, hivatalos felszólítás is lett neki küldve a közös képviselő által, de láthatóan fittyet hány mindenre. Most felvettem a boxkesztyűt és minden nap összegyűjtöm a kirakott kaját, amit kidobok a kukába azonnal. A múltkor barátnőm kocsijának a kereke alá tett be porcelán tányérba eledelt, hát gondolhatjátok mekkora volt az ijedtség a töréshangnál, amikor jött volna ki az udvarból...

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák