Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz martonx #90671 üzenetére

    Shadowx -al értek egyet..
    Lehet, sőt egészen biztos hogy egy csomó dolognál valóban sokat számitat az életmód a táplálkozás stb
    De azért az is köztudott hogy vannak fránya dolgok, ahol nagyon nagyon résen kell lenni, és bizony sokat nyomnak latba a kapott gének is életmód ide vagy oda.. ( ilyen pl a mellrák)
    A fog is ilyen.. Ha szülői ágon valakinek jó volt és sikerült ezt átörökölni, csinálhatsz akármit nem akar akkor se elromolni.. Persze ezzel nem azt mondnom hogy tök felesleges a szájhigiénia és nem kell fogat sem mosni. Akár az ember közérzete is sokkal jobb lehet ettől , és már ez is fontos, túl azon hogy a fogainak szinte tök mindegy.
    Ennek ellenére én is használok fogkefét bármilyen meglepő is ezek után :D
    De biztos vagyok abban hogy nem emiatt jok a fogaim.
    Sima alap körkefés van, ilyen [link] direkt Li ion aksis kerestem hogy ne kelljen sz@rakodni a töltéssel olyan sokat/gyakran, mert egy korábbi nem litiumossal voltak már nem kedvező tapasztalataim ( éjjel nappal dolgozom 12órában, gyakran bedombom a táskámba és bent is használom ,és ne legyen meglepi, hogy már megint lemerült, meg ilyenek Persze van bent klásszik fogkefe, de ahogy írták is már előttem, gyorsan hozzá lehet szokni ehhez a komforthoz. Kettőt viszont , csak azért hogy egy bent is legyen, nem veszek.. hucolászom elfér a táskámban a tokjában. Olyan sokmindent hord az ember magaval telefonjátol kezdve a kézi táskájáig iratok mittudomén stb. nem egy nagy tétel még ez is mellette

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák