Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Vesztor87 #42221 üzenetére

    Én a Vértó mellett laktam albérletben közel két évig. Szerettem azt a környéket, korrekt panelprogramos házak vannak arra, van egy elég nagy park, felújított nagy játszótár gyereknek, Tesco közel, gyógyszertár is van, most már hogy a 2-es villamos kiépült vagy valamelyik trolival pillanatok alatt bent lehet lenni a belvárosban vagy akár a vasútállomáson. Ha a körúttól belső panelházakba költözöl semmit nem hallasz a körútból, pedig én - mivel tanyasiak a szüleim - iszonyat hozzá voltam szokva a vidéki ~0 zajhoz. Ha idióta szomszédokat fogsz ki akkor amiatt lehet zaj, de eddig szerencsém volt ezekkel. Amit egyedül nem szerettem ott hogy nyáron "rohad" a vértó és büdös tud lenni. Mondjuk Szegedre időnként nyáron valahogy beszökik az egyik környékbeli sertéstelep szaga is amit aggyal nem fogok fel hogyan lehet. :U De szerintem ezzel hamarosan kezdenek valamit mert már többen panaszkodtak miatta.

    Csillag térhez képest csöndesebb, illetve előtte laktam a Mérey utcában a belvárosban, az sem volt elviselhetetlen, de azért hangosabb. Ott inkább azt nem szerettem hogy idiótán volt megcsinálva a ház és borzasztó meleg volt nyáron a kopolit üveg miatt a folyosón amire egész délután rásütött a nap, szellőztetni pedig nem lehetett, illetve a Mars tér az kicsit furább környék éjszaka. Most egyébként a mentő állomás szomszédságában lakom és még itt is teljesen csöndes minden, pedig negyed óránként mennek-jönnek a mentőautók. A mentősök csengőjét pedig mostanra megszoktam, igazából egyáltalán nem zavaró.

    Ami most egyébként kicsit zavar Szegeden az az hogy a belvárosban elég nehéz parkolni kocsival, mert mindenütt fizetni kell mindenért. Csak nyilván mivel eddig nem volt autóm ez nem érdekelt. Ha most nem lenne lehetőségem belső udvarban parkolni akkor bizony folyamatosan figyelhetném az órát hogy reggel és este mikor állhatok meg az utcában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák