Hirdetés
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony39
csendes tag
válasz klaca1978 #7590 üzenetére
Windows: totalcommander
- hálózati meghajtó csatlakoztatása
- választasz egy betűt
- \\kispistajóska.synology.me\Video
Ahol értelemszerűen a dyndns címed a kispistajóska, a video megosztásban pedig a filmeket tárolod.
Természetesen a routerben a win fájlszolgáltatás portátirányítása feltétel a működéshez. -
-
válasz klaca1978 #7644 üzenetére
Alapvető IT biztonság 1x1? Aztán majd lehet nézni mint hal a szatyorban ha józsika1éves004.jpg helyett lesz p0wned.txt
445-ös portot SOHA nem nyitjuk ki a net felé! Max megadott IP címekre, vagy VPN-en keresztül.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz klaca1978 #7647 üzenetére
Belső hálón nem blokkol a router tűzfala. Én úgy csináltam, hogy belső hálón fix ip címet adtam a routernek, ami sok gondot megoldhat. Pl:192.168.1.150 . ezt a routeren és a nason is beállítottam. Ha otthon vagyok akkor ezt pötyögöm be, ha távol, akkor a synology.me-s címet.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz klaca1978 #19299 üzenetére
Ami még érdekes, hogy ha egy admin szintű felhasználóra a kliensben átírom a bejelentkezést, akkor van kapcsolat, de azt írja ki feladat hozzáadásakor, hogy nincs hozzáadva alapméretezett célmappa a download stationba beállítva. De van, átállítottam másra, ugyanez. Ugyanezen a hibát, adminként próbálva a feladatot hozzáadni, nem írja ki. Azt írja ki, hogy sikeresen vette a feladatot, aztán mégse történik semmi.
-
-
Alex91
félisten
válasz klaca1978 #19300 üzenetére
A magyar olodal szerint video-t is tud. Egyertelmu, ha tud, hogy MP4-et, de gondoltam hatha van valakinek errol tapasztalata.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
senior tag
válasz klaca1978 #19348 üzenetére
"Nem is igazán értem a transzkódolás minek, talán amiknek gyenge a procija, ill, nem tud transzkódolni. Mik lehetnek ezek az eszközök?"
Én sem használom a transzkódolást egyáltalán, de ott jó lehet amikor "kifelé" srteam-elnél és a sávszélesség nem volna elég, hogy átmenjen a cucc (video).
Pl. mobilnettel a vonaton akarod a NAS-on lévő filmjeidet nézni... (na én ilyet soha nem tennék)" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz klaca1978 #19964 üzenetére
Igen értem. Ez valóban gond.
Valószínűleg a QuickConnect nyitott egy portot, bár ez csak találgatás, de nagyon úgy néz ki. Én kivenném azt a pipát és felépíteném az alapoktól a portokat/portnyitásokat.
xxxxx.de.quickconnect.to/webman/index.cgi ---> xxxxx.synology.me:59354/webman/index.cgi címváltás rendben van:
A QuickConnect megtalálja a DSM portot és átvált DDNS-re. Ez rendben van. Nálam is így működik, de az általam beállított DSM porton, nem azon amit "kitalál magának".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz klaca1978 #19966 üzenetére
Nálam egyébként nincs pipa a Porttovábbítási szabályok automatikus létrehozása jelölőnégyzetben.
Nem szeretem az automatákat. A rosseb se tudja mit csinálnak. Pláne egy másik eszköz vonatkozásában.Én egyébként az alapportot magasabbra tenném, úgy 50000 fölé, az tök szabad tartomány.
-
őstag
válasz klaca1978 #65260 üzenetére
Nem igazán, de értelme sincs sok. Leheletnyivel jobb processzor van a 112j-ben (1Ghz) a 110j-hez képest (800MHz), de mindkettőben 128 Mbyte RAM van, ami ma már kb. használhatatlan kategória. Szerintem kb. nulla felhasználói élmény javulást érzékelnél.
The Amiga, Born a Champion
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest