Új hozzászólás Aktív témák

  • von toth

    tag

    válasz fagyalllo #98322 üzenetére

    Nyilván, de akkor írok egy példát, hogy lehessen érteni csírájában legalább, hogy mire gondolok;

    Adott egy haverom, aki nem óra, hanem kerépárbolond. Namost rendelkezik egy három műszakos fizetéssel. Eddig cirka hatmilliót költött kerékpárra. Egyedül él anyjával egy albérletben. Megérte? Biztos volt örömfaktor is jelentős mértékben.

    Hol tart most? Magánrendelések sorozatára kell menni, hacsak nem az állami vágóhidat választja, meg jelenleg van egy olyan kerékpárja, ami kb egy 60 ropis produkció használtan.

    Na én az ilyen példákra mondom, hogy le kell ülni gondolkodni. Az a lakás se kellett volna akkor, amikor nyilvánvaló volt, hogy csak egy ingatlanlufiról szól az egész, amikor tudták (csak nem akarták tudmoásul venni), hogy a valós érték annak a fele. De hát valamivel fel kellett vágni a haverok előtt.

    Nem akarom beosztani mások pénzét, mert felőlem azt vesz amit akar, ha van kedve akár havonta negyven jákópapagájt különféle színekben, csak a carpe diem gondolkodásmóddal van egy kis baj. Történetesen az, hogy ezer más kötelezettsége is van az embernek. Mert azt el lehet játszani, hogy két nappal kevesebbet nyaralunk, de azt nem, hogy ha beázott a tető nem fogom megcsináltatni mert éppen vettem egy Submarinert.

    Azt hiszem most már érthető mire céloztam.

Új hozzászólás Aktív témák